Cavitatie

cavitatieSistem pe baza de unde sonore pentru eliminarea grasimilor, functionand in sistem colectiv, undele sonore puternice emise masoara 40KHZ si genereaza vibrarea celulelor de grasime la viteza de top producand numeroase pungi de aer in interiorul vidului și în afara celulelor adipoase, avand un impact puternic asupra celulelor grase pentru a genera pe interior suflu și a dezintegra trigliceridele în glicerol și acizi grași liberi. Apoi undele RF la frecvența de 1M HZ sunt utilizate pentru evacuarea glicerolului integrat și a acizilor grași liberi prin circulație. În cele din urmă, RF vacuum și electrozii de energie sunt utilizati pentru detectarea și acumularea grăsimilor. În fizică, este cunoscut sub numele "cavitație". Microporii de suflu in interiorul și în afara celulelor poate duce la o mișcare moleculară sporită și un nivel de energie mai mare, acest lucru provocand în cele din urmă ruptura celulelor de grăsime și obținand astfel efectele dorite de remodelare a corpului si a pierderii in greutate.

Utilizarea Vacuum Bipolar RF

Dizolva grasimea, drenaj limfatic, ajuta la fermitatea pielii și sporeste elasticitatea pielii.

Body-shaping adoptă cea mai avansată tehnologie de mare viteză prin cadrul turbinelor negative de presiune și tehnologia inovatoare de conversie de trei-dimensionala, care combină cu axa microcomputerul cu cip controlat de brevet, avand un efect anti-geocentric ce atrage pielea.

Atragerea și raspandirea țesutului conjunctiv fibrilar ale cortexelor diferite, prin masaj ritmic și ruperea în mod eficient a grasimii subcutanate si reducerea acumularii de tesuturi celulare de grăsime, utilizarea de metode pentru masaj profund pentru diferite părți ale organismului, aduce stratul de grasime in derm, curium și subcutanat, și elibereaza vasele limfatice micro-vasculare, promovând în același timp metabolismul pentru a face ca celulele grase dintr-o mișcare pasivă a acizilor grași, chiar și celulele de toxine, să fie eliminate din sistemul limfatic in vitro, accelerand functia de detoxificare de patru ori. Se poate face manual sau cu orice alte instrumente pentru a obține rezultate perfecte.

În același timp, pielea este mai elastică și luminoasa. Este expertul in "administrarea sculpturii unui corp sănătos".

Gama acoperita de tratament:

·         Ferimitate asupra bratelor, picioarelor, coapselor, feselor, taliei, spatelui, muschiilor abdominali si remodelarea corpului.

·         Îmbunătățeste și trateaza coaja de portocala ca tesuturi grase pe diferite niveluri

·         Avand efecte calmante, decompresie și ameliorare a durerii (cum ar fi dureri articulare, sciatică), promoveaza exercitiile aerobice regulate pentru o mai buna mecanică asupra țesutului pielii, eliminand rapid stresul si oboseala.

·         Fermitate, lifting asupra pielii și redefineste forma fetei

·         Stimuleaza circulatie și activeaza celulele, promoveaza metabolismul, astfel încât 100% mai mult colagen este produs si se formeaza fibre elastice pentru îmbunătățirea pielii fetei si a corpului.

Caracteristici

1. Întregul proces este finalizat fără a fi nevoie de operatie sau anestezie.

2. Nu se produce fenomenul de piele inegala.

3. Nu produce fenomene precum sangerarea, umflarea și hemoragie.

4. Nu are efecte secundare sau riscul de a obține înapoi greutatea eliminata, rezultatele fiind evidente.

5. Tratament non-invaziv care nu afectează activitatea normală a vieții.

ESTE INTERZIS:

1.            Femeilor insarcinate si femeile aflate la menstruatie.

2.            Persoanele epileptice.

3.            Pacientii cu boli maligne.

4.            Pacientii a căror rani după operație nu s-au vindecat.

5.            Pacienti care prezinta boli de inima sau detin stimulator cardiac.

6.            Pacienti care au încorporat in organism un obiect de metal sau silicon.

7.            Aflati in perioada de menstruație, perioada de control a nasterii, perioada de lauzie, sau imediat dupa cezariana.

8.            Organisme care prezinta temperaturi ridicate.

9.            Persoane care au hipersensibilitate genetica.

Radiofrecventa tripolara

Fiind integrat cu cea mai avansata tehnologie RF și radio frecvență, instrumentul poate ajunge direct la grăsimile profunde din corp, au o excelentă poziționare RF. În stare activa rapida, tesutul de celule grase genereaza căldură prin frecare, creșterea temperaturii locale si eliminarea excesului de grasime si toxine din organism prin intermediul glandelor sudoripare, a circuitul enterohepatic și limfatic pentru a atinge în cele din urmă efectul de dizolvare in adâncime a grasimii. Prin prisma unei tehnologii controlate, particule încrustate de diamant de diferite dimensiuni pot freca pielea, regland puterea de aspirare prin vacuum si frecarea cu presiune puternica negativa pentru a exploda in mod direct stratul gros de grasime. Astfel, efectele sunt evidente: îmbunătățeste circulația sângelui, accelereaza descompunerea de grăsimi, elimina deșeurile, sporeste efectul de eliminare al celulitei, îmbunătățeste în mod eficient starea de tesut areolar, elimina grasimea și îmbunătățeste starea de absorbție privind produsele dietetice.

Radiofrecventa faciala

Se utilizeaza pentru eliminare riduri faciale, fermitate si lifting.

Un cuplaj capacitiv de electrozi este utilizat pentru transmiterea energiei de unde radio și generează un câmp electric pentru a intra în țesutul subcutanat prin suprafata pielii. Prin înaltă frecvență de 450kHz, acest câmp electric schimbă polaritatea de 450.000 de ori pe secundă. Pentru a răspunde la schimbările rapide ale electrodului, direcțiile de particule electrice asupra pielii sunt, de asemenea, modificate. La acest moment, rezistenta naturala electrica în țesutul subcutanat se modifica și generează energie termică. Colagenul dermului papilar se contracta imediat atunci când temperatura este în intervalul de 60-70 grade Celsius, iar după tratarea ridurilor, clientul poate sesiza imediat efectele produse asupra pielii precum fermitate si lifting.   Atunci când colagenul se produce incontinuu, grosimea si densitatea dermului papilar ale pielii creste eliminand astfel ridurile, cicatricile, si restabileste elasticitatea pielii, luminozitatea si netezirea acesteia. În timp ce colagenul este crescut, prospetimea pielii este generata la momentul utilizarii și ridurile sunt îndepărtate printr-o cantitate mare de celule. În plus, atunci când cortexul este fără elasticitate sau prezinta un strat cornos gros în zona cu riduri, acesta este separat, iar pielea din jur, de asemenea, va fi reînnoita.

ESTE INTERZIS:

1.            Femeilor insarcinate si femeile aflate la menstruatie.

2.            Persoanele epileptice.

3.            Pacientii cu boli maligne.

4.            Pacientii a căror rani după operație nu s-au vindecat.

5.            Pacienti care prezinta boli de inima sau detin stimulator cardiac.

6.            Pacienti care au încorporat in organism un obiect de metal sau silicon.

7.            Aflati in perioada de menstruație, perioada de control a nasterii, perioada de lauzie, sau imediat dupa cezariana.

8.            Organisme care prezinta temperaturi ridicate.

9.            Persoane care au hipersensibilitate genetica.

template-joomspirit